Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/n4f/public_html/steamer/php/connect.php on line 3
Mi ez az oldal?

Mi ez az oldal?

Nyilván sokaknak vannak olyan játékai steam-en amit szívesen játszanának interneten keresztül többedmagukkal, de ha fellépnek a szerverek üresek, vagy hébe-hóba néhány ember. Szóval így nehéz. Kezdetekben egy steam közösség indult el, ami nem igazán aratott túl nagy sikert. Ígyhát más oldalról igyekeztem megközelíteni a problémát.

A steam rendszer elég sok funkcióval rendelkezik, de sajnos az, hogy játékok alapján találjon az ember felhasználókat, az sajnos kimaradt belőle. Bár minden játéknak van külön közösségi oldala a steamen belül, ahova bárki írhat és esetleg megpróbálhat keresni is valakit, de az csak akkor működik, illetve működne ha azt mások is erre a célra használnák, ez pedig nemigen van így.

Szóval írtam egy kódot ami a fenti hiányosságát a steamnek úgy-ahogy igyekszik pótolni. Először az volt a terv, hogy csak saját használatra lesz az oldal, a HUG csoporthoz felhasználók vadászására. De aztán arra gondoltam ez sokkal hatékényabb lenne, ha más is használhatná, talán lenne rá igény meglátjuk.

A felhasználók listáját egyébként a steamről a Magyar közösségről lett letöltve.

Egyenlőre nincs regisztráció és az oldal egyetlen funkciót lát el mégpedig, hogy játék alapján keres steam felhasználókat. Ez után a steam-en keresztül már mehet a kommunikáció.

Remélem lesz aki hasznosnak találja ezt az oldalt és bízom benne, hogy összejön egy jó hangulatú közösség!

H.U.G. közösség  |  Kapcsolat